קצת עלי

הי. נעים מאוד, לימור אורן.מעצבת רב תחומית ומלבישת בתים. בלוגרית ומרצה בתחום העיצוב וההוםסטיילינג.

נשואה לאסף ,אישי היקר המנומש והמהמם ואמא לשלושה בנים מופלאים. רון, ניר, וגיא. האורות, השמחה והכוח המניע בחיי.( שישמור אותם האל). נושמת עיצוב בכל שאיפת אויר אל ריאותיי. מאז ומעולם נמשכתי אל עולם האסתטיקה והיופי וכבר בהיותי ילדה ,אהבתי לראות בתים מבפנים. היה בי יצר סקרנות ודחף עז לגלות מה מסתתר מאחורי הדלת ואיזה סיפור מספר כל בית שאכנס אליו.

סקרן אותי לראות באיזה אופן אנשים מרהטים ומסדרים את ביתם. בער בי מבפנים להזיז ולשנות את החפצים בביתם.(כמובן שהשתדלתי להתאפק..) כבר אז ידעתי שאלמד עיצוב. הבנתי שהבערה הזו בתוכי, היא מתת אל ותשוקה אמתית שחייבת לבוא לידיי ביטוי.

ומשם השמים הם הגבול. אני יוצרת ומעבירה סדנאות בתחומי יצירה שונים. מלמדת ועוסקת בסטיילינג לצילומים, למעצבות ,לחנויות ולהפקות. למדתי הנדסאי אדריכלות ואח"כ עוד שנתיים עיצוב פנים.

אך תשוקתי ואהבתי הגדולה הוא תחום הלבשת הבית.

הקסם שנעשה באמצעות בחירת הריהוט הנכון, הצבעים ,החיפויים, הטקסטיל החומרים ועד לרזולוציית העציצים ,הוא התחום שמרטיט את ליבי ומנסיק אותו מעלה מעלה.

בכל פרוייקט הלב מגיע לגבהים חדשים!מתרגשת כמו ילדה בחנות ממתקים, בכל יום ליווי לקניות והלבשה ובסופו של יום שבה אל ביתי בסיפוק עצום והודיה לבורא עולם. מאמינה שכשדברים נעשים מתוך תשוקה ואהבה מרגישים זאת וזה נפלא!

ביתנו הוא מבצרנו ואין תחושה טובה יותר מלשוב בסוף יום אל בית עוטף ומחבק. רגיל זה משעמם בעיניי, בואו נתפרע!!!!

בואי נהיה חברות

הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו פוסטים עשירים בתוכן עיצובי ובהדרכות קלות שתוכלו להכין לגמרי לבד בבית

You have Successfully Subscribed!